Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kinesisk hønsebryst med sennepssauce

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 300 g udbenet hønsebryst
 2 æggehvider
 1 spsk maizena
 2 spsk vegetabilsk olie


 Sauce:
 3 tsk sennepspulver
 2 spsk sojasauce
 1 tsk sukker
 1 spsk vineddike
 2 spsk hønsebouillon eller vand
 1 spsk olivenolie
  tsk sesamolie
 salt
Fremgangsmåde:

Skær hønsebrystet i blyantstynde strimler. Pisk æggehviderne femten sekunder og tilføj kødstrimlerne. Rør godt rundt og kom majsmelet i. Ophed langsomt olien på panden og svits kødet i et par minutter før det anrettes på et forvarmet fad.

Ingredienserne til sennepssaucen blandes og piskes fem sekunder, og hældes over det stegte kød.

Opskriften er skrevet af: Audipigen, 04-02-2003 14:53, redigeret: 05-02-2003 15:14

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med fjerkræ 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4763 der ser denne opskrift.