|
|
|
Bøf Massaman
Krydret thairet
Mængde/antal pers: 4-5 pers.
|
|
Ingredienser:
1 kg oksekød i tern (inderlår)
250 g kartofler i både (Rå)
150 g perleløg
4 g rød karrypasta
4 g grøn karrypasta
3 spsk olivenolie
150 g kokosmælk
bouillon
2 dl vand
1 dl piskefløde
1 laurbærblad
Jævnes m. majsstivelse.
Fremgangsmåde:
Kartoflerne skrælles, skæres i både og dampes i 10 min.
Kødet drænes for kødsaft og kommes i kogende vand. Koges mørt (ca 30 min).
Karryen ristes af i olie, så smag og farve kommer frem, vand tilsættes. Tilsæt kokos mælk, fløde, bouillon samt laurbærblad og simre videre i ca 10 min. Jævnes med majsstivelse, må ikke være for tyk. Smages til med salt og peber.
Kød, perleløg og kartofler kommes i et fad, sovsen hældes over. Retten lunes i ovnen ved 200 grader til den er min. 75 grader (min 20 min).
Spises med flutes og salat.
|
|
Opskriften er skrevet af: TrineH, 06-02-2003 09:09, redigeret: 28-02-2016 18:34
Andre opskrifter skrevet af TrineH
Findes i følgende kategorier: Hverdagsmad Retter med oksekød Thai-mad
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Smagte rigtig dejligt! Synes dog at der manglede noget væde, så jeg brugte 2,5 dl fløde i stedet for 1 dl.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 21275 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|