Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Bøf Massaman

Krydret thairet

Mængde/antal pers: 4-5 pers.

Ingredienser:
 1 kg oksekød i tern (inderlår)
 250 g kartofler i både (Rå)
 150 g perleløg
 4 g rød karrypasta
 4 g grøn karrypasta
 3 spsk olivenolie
 150 g kokosmælk
 bouillon
 2 dl vand
 1 dl piskefløde
 1 laurbærblad
 Jævnes m. majsstivelse.
Fremgangsmåde:

Kartoflerne skrælles, skæres i både og dampes i 10 min.

Kødet drænes for kødsaft og kommes i kogende vand. Koges mørt (ca 30 min).

Karryen ristes af i olie, så smag og farve kommer frem, vand tilsættes. Tilsæt kokos mælk, fløde, bouillon samt laurbærblad og simre videre i ca 10 min.
Jævnes med majsstivelse, må ikke være for tyk.
Smages til med salt og peber.

Kød, perleløg og kartofler kommes i et fad, sovsen hældes over.
Retten lunes i ovnen ved 200 grader til den er min. 75 grader (min 20 min).

Spises med flutes og salat.

Opskriften er skrevet af: TrineH, 06-02-2003 09:09, redigeret: 28-02-2016 18:34

Andre opskrifter skrevet af TrineH
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med oksekød Thai-mad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Smagte rigtig dejligt!
Synes dog at der manglede noget væde, så jeg brugte 2,5 dl fløde i stedet for 1 dl.


Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 21275 der ser denne opskrift.