Ingredienser: 100 g grofthakkede hasselnøddekerner 4 æggeblommer 75 g sukker 7 blade husblas 2 æggehvider 3 dl piskefløde 4 spsk. likør eks. solbærrom el. anden jordbær el. anden frugt Fremgangsmåde:
Husblassen lægges i koldt vand i 5 min. Æggeblommerne piskes med sukker. Husblassen smeltes i en gryde med det vand der hænger ved, afsval husblassen og hæld den i æggeblommerne sammen med nøddekernerne. Derefter 2 æggehvider, samt pisket piskefløde og likør, alt blandes, men først når fromagen er halvstiv. Pyntes med halve jordbær el. anden frugt.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 09-02-2003 16:06, redigeret: 10-02-2003 09:08
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6509 der ser denne opskrift.