Ingredienser: 20 svesker 1 dl portvin,madeira el. sherry 50 g makroner
Creme: 2 æggeblommer kornene af ½ stang vanille el. 1 tsk.vanillesukker 3 spsk sukker 1/4 l piskefløde
Pynt: små påskeæg el. mandelflager Fremgangsmåde:
Lad sveskerne udbløde i vinen nogle timer el. fra dag til dag. Kom svesker og makroner i 4 portionsglas. Pisk æggeblommer,vanille og sukker til en lys æggesnaps. Pisk fløden stiv og vend den i æggene. Fordel cremen i glassene og pynt med lidt små påskeæg el. mandelflager.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 10-02-2003 18:52, redigeret: 12-02-2003 18:24
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16663 der ser denne opskrift.