1. Kog jordbær og vand ca. 5 min. smag til med sukker. Udrør majsstivelse i lidt koldt vand el. jævningpulver, og rør i det. Kog grøden godt igennem, hæld den op i en skål, drys med lidt sukker, og afkøl den.
2. Knus makronerne.
3. Læg først et lag jordbærgrød i en skål, og dernæst makronraspen.Fordel resten af grøden over makronraspen.
4. Pisk fløden til skum, og fordel den over jordbærkagen.
Pynt med mynte.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 10-02-2003 19:12, redigeret: 11-02-2003 10:37
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: DesserterSøde sagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 22280 der ser denne opskrift.