Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Forårsrabarberkage

Mængde/antal pers: 6 personer

Ingredienser:
 400-500 g rabarber snittet 1 cm
 4 spsk sukker
 1 spsk kartoffelmel


 4 æg
 8 spsk sukker
 50 g kokosmel
 50 g rasp


 (i stedet for kokosmel og rasp kan der bruges 100 g fint hakket nødder)
Fremgangsmåde:

Rabarber blandes med sukker og kartoffelmel. Det lægges i en tærteform eller lign.

Æg og sukker piskes til en æggesnaps og derefter blandes kokosmel og rasp i. Det hældes over rabarberne.

Kagen bages ved 200 grader i 25 min.

Serveres med flødeskum til.

Opskriften er skrevet af: aan, 11-02-2003 20:51

Andre opskrifter skrevet af aan
Findes i følgende kategorier:  Kager Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5475 der ser denne opskrift.