Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Daim-islagkage

Let hjemmelavet is.

Mængde/antal pers: 6 personer

Ingredienser:
 Bund:
 3 æggehvider
 150 g sukker
 150 g finthakkede mandler


 Fyld:
 3 æggeblommer (SKAL være salmonelafri da de skal bruges rå)
 3 spsk sukker
 3 dl fløde
 4 Daim
Fremgangsmåde:

Pisk æggehviderne næsten stive og vend sukkeret i. Pisk det hele stift og vend de finthakkede mandler i.
Kom marengsmassen i en smurt meldrysset springform og bag den i ca. 30 min ved 175 grader

Afkøl bunden helt på bageristen, inden isen kommes på.
Æggeblommer og sukker piskes sammen til en ægggemasse.
Pisk fløden til flødeskum og vend den i æggemassen sammen med grofthakket Daim. Fordel ismassen oven på marengsbunden og dæk den til.
Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.

Lad isen stå lidt på køkkenbordet før servering.

Opskriften er skrevet af: aan, 11-02-2003 21:10, redigeret: 14-02-2003 12:18

Andre opskrifter skrevet af aan
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 23892 der ser denne opskrift.