Ingredienser: Bund: 3 æggehvider 150 g sukker 150 g finthakkede mandler
Fyld: 3 æggeblommer (SKAL være salmonelafri da de skal bruges rå) 3 spsk sukker 3 dl fløde 4 Daim Fremgangsmåde:
Pisk æggehviderne næsten stive og vend sukkeret i. Pisk det hele stift og vend de finthakkede mandler i. Kom marengsmassen i en smurt meldrysset springform og bag den i ca. 30 min ved 175 grader
Afkøl bunden helt på bageristen, inden isen kommes på. Æggeblommer og sukker piskes sammen til en ægggemasse. Pisk fløden til flødeskum og vend den i æggemassen sammen med grofthakket Daim. Fordel ismassen oven på marengsbunden og dæk den til. Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.
Lad isen stå lidt på køkkenbordet før servering.
Opskriften er skrevet af: aan, 11-02-2003 21:10, redigeret: 14-02-2003 12:18
Andre opskrifter skrevet af aan
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 23892 der ser denne opskrift.