Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Rabarber-marcipan kage

En god blanding at sødt og syrligt.

Mængde/antal pers: 10 personer

Ingredienser:
 600 g fint snittede rabarber
 125 g sukker
 200 g groft revet marcipan
 1 spsk kartoffelmel
Fremgangsmåde:

Fordel rabarberne i et smurt ovnfast fad. Bland sukker og kartoffelmel og drys det ud over rabarberne. Bag rabarberne i 10 min. ved 200 grader. Fordel marcipanen over de forbagte rabarber og bag kagen yderligere 8-10 min. til marcipanen bliver gylden.

Opskriften er skrevet af: aan, 11-02-2003 21:19, redigeret: 11-02-2003 21:20

Andre opskrifter skrevet af aan
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8274 der ser denne opskrift.