Rør marinaden godt sammen,, læg spareribbene i et ovnfast fad, pensl dem på begge sider med marinaden og lad dem trække i nogle timer. Anbring dem i en 160° varm ovn og steg dem i et par timer, el. til de er sprøde, vend dem et par gange undervejs. Server med store kartofler der er skruppet fri for jord og skåret i både, læg dem i it ovnfast fad smurt med olie, og pensl kartoflerne med olie. Bag dem sammen med sparreribbene el. kog dem i frituregryden. Drys med groft salt. Serveres med minimajs.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 12-02-2003 18:40, redigeret: 24-02-2003 04:41
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadRetter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7285 der ser denne opskrift.