Hak abrikoserne med lagen i en food processor/hurtighakker ved hurtigste hastig i ca. 15 sek. Bland sukker og maizena i en gryde. Tilsæt honning og abrikospuré. Varm abrikosblandingen ved kraftig varme og under omrøring til den jævner. Afkøl blandingen og vend den i yoghurten. Hæld ismassen i en form (ca. 2 liter) og dæk den med alufolie. Frys isen i ca. 24 timer. Rør i den 3-4 gange under indfrysningen. Tag isen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time før serveringen.
Før servering:
Pisk isen blød med en el-pisker og anret den i 8 høje portionsglas. Pynt med pebermynteblade. Server resten af isen i en skål ved siden af. Hæld vinen over isen i portionsglassene (gerne inde ved bordet) og server resten af vinen til.
Opskriften er skrevet af: Audipigen, 13-02-2003 10:05, redigeret: 18-02-2003 09:33
Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6700 der ser denne opskrift.