Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Fyldte Sild

Mængde/antal pers: 6

Ingredienser:
 9 finthakkede, tørrede abrikoser (ca. 75 g)
 4 finthakkede ansjosfileter (ca. 35 g)
 6 sildefileter (ca. 300 g)
 1/2 tsk groft salt
 friskkværnet peber
 1 spsk rasp
 2 dl Fløde 18%


Fremgangsmåde:

Rør abrikoser og ansjoser sammen i en skål. Klip finnerne af sildefileterne og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fileterne. Læg dem med skindsiden nedad og drys med salt og peber. Fordel abrikosblandingen på fileterne og rul dem sammen fra hale til hoved. Stik en lille træpind i for at holde sildefileterne sammen. Stil dem på højkant og drys med rasp. Fordel fløden i 6 små ovnfaste skåle (a ca. 1 1/2 dl) og stil en sild i hver. Bag de fyldte sild midt i ovnen. Server dem varme.

Opskriften er skrevet af: Audipigen, 13-02-2003 10:24

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Frokost Retter med sild 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4718 der ser denne opskrift.