Ingredienser: 750 g æbler 3 spsk vand 25 g smør ca. 1 spsk sukker
Fyld 150 g rasp 75 g sukker 75 g smør
Fremgangsmåde:
Skræl æblerne og fjern kernehusene. Skær æblerne i både og kog dem med vandet ved svag varme under låg. Tilsæt smør, når æblerne er møre. Smag til med sukker. Lad æblemosen afkøle.
Fyld: Bland rasp og sukker. Smelt smør i en pande. Tilsæt raspblandingen og rist den under omrøring til den er gylden. Lad fyldet afkøle.
Lige inden serveringen anrettes æblemos og fyld skiftevis i en glasskål. Slut af med et lag fyld. Læg herpå flødeskum
Opskriften er skrevet af: Audipigen, 13-02-2003 10:26, redigeret: 11-11-2008 10:59
Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier: DesserterSøde sagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Fin opskrift - smørret gør æblegrøden lækker og silkeblød..
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14781 der ser denne opskrift.