Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Grøntsagsfad med kyllingebryst

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 1/4 liter Fløde 18%
 1 dl vand
 1/4 tsk fintrevet muskatnød
 1 1/4 tsk groft salt
 friskkværnet peber
 2 spsk lys saucejævner


 Grønsager
 1-2 spidskål (ca. 550 g)
 2 liter vand
 2 tsk groft salt
 1 kg skrællede faste kartofler i kvarte
 250 g frosne fine ærter
 1 dl frisk, hakket persille


 400 g kogt, røget kyllingebryst i skiver
Fremgangsmåde:

Bring fløde, vand, muskat, salt og peber i kog i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen og rør saucejævner i. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min. Smag til.

Grønsager: Fjern de yderste, grove blade fra kålen. Del den i kvarte og fjern stokken. Skær kålen i grove stykker. Bring imens vand og salt i kog i en stor gryde. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 8 min. Kom kål og ærter i og kog dem med ved jævn varme i ca. 3 min. Hæld grønsagerne til afdrypning i et dørslag og vend persillen i.

Fordel grønsagerne i et fladt fad og læg herpå skiver af kyllingebryst. Hæld til sidst saucen over.

Opskriften er skrevet af: Audipigen, 13-02-2003 10:31

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13795 der ser denne opskrift.