Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalkungryde med champignon

Mængde/antal pers: 4-6 pers

Ingredienser:
 1/2 kg skært kalkunkød
 250 g champignon
 50 g smør
 1/2 liter Karoline's MornaySauce
 500 g frosne haricots verts
 1/2 tsk groft salt
 friskkværnet peber


 Tilbehør:
 Løse ris
 Grønsagsbouillon
Fremgangsmåde:

Skær kalkunkødet i 2 cm lange strimler. Rens og skyl champignonerne. Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kalkunkødet heri. Tag kødet op, tilsæt resten af smørret og svits de hele champignoner. Tag dem op og hæld MornaySaucen i gryden. Tilsæt de frosne bønner og kog dem i MornaySaucen ca. 4 min. uden låg. Tilsæt kød, champignoner, salt og peber og bring retten i kog. Kog den ved svag varme og uden låg i ca. 2 min. Smag til.

Serveres med løse ris kogt i grøntsagsbouillon.



Opskriften er skrevet af: Audipigen, 13-02-2003 10:44, redigeret: 27-02-2003 13:36

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4766 der ser denne opskrift.