Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalkungryde med røde peberkorn

Mængde/antal pers: 4-6 pers

Ingredienser:
  1/2 kg kalkunkød, fx bryst
 50 g smør
 1 tsk rosa peberkorn i lage (røde krydderbær)
 1 tsk tørret estragon
 2 dl vand
 1 3/4 dl cremefraiche 38%
 1 tsk groft salt
 friskkværnet peber
 evt. kulør


 Tilbehør:
 240 g løse ris, parboiled
 300 g forårsløg
 300 g broccoli
Fremgangsmåde:

Skær kalkunkødet i små tern. Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Del kødet i 2 portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kødet tilbage i gryden. Knus peberkornene let og tilsæt dem sammen med estragon og vand. Bring retten i kog, og kog den ved svag varme under låg i ca. 10 min. Tilsæt cremefraiche. Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber.

Serveres med kogte ris, samt dampede forårsløg og broccoli i små buketter.

Opskriften er skrevet af: Audipigen, 13-02-2003 10:45, redigeret: 27-02-2003 13:49

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4771 der ser denne opskrift.