Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Pasta med Tunflødesauce

Vi kalder den "Vores ret", den tager 20 minutter at lave og både børn, voksne, familie og gæster er helt vilde med den...

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 500 g pastaskaller eller -skruer
 Olie til stegning
 2 dåser tun i vand
 ½ liter fløde (kan erstattes med mælk - men det smager derefter...)
 1 løg
 200 g frosne ærter
 3 æggeblommer (kan udelades)
 2 tsk. timian
 salt og peber
Fremgangsmåde:

1. Hæld pastaen i kogende vand tilsat lidt salt og et skvæt olie
2. Svits det groft hakkede løg i en anden gryde med lidt olie.
3. Tilsæt timian og ærter, svits videre et par minutter
4. Tilsæt tun, fløde(eller mælk) og evt. æggeblommer
5. Lad saucen koge op mens du rører godt i den.
6. Når pastaen er kogt (ca. 9 minutter), sies den, hældes tilbage i gryden og saucen hældes i og det hele røres sammen.

Serveres varm, men kan også spises kold, evt. til en buffet, eller med salat - det er en ret der mætter og smager så englene synger...



Opskriften er skrevet af: Jesper, 10-11-2000 10:30

Andre opskrifter skrevet af Jesper
Findes i følgende kategorier:  Festmad Hverdagsmad Retter med tun Pastaretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14968 der ser denne opskrift.