Karry pastaen opløses i den varme olie. Løgene hakkes og svitses i olien. Når løgene har svitset lidt (uden at blive mørke), hældes vand ved. Gulerødderne skæres i skiver og hældes ved. Grøntsagerne koges i 5 min. Dåsetomaterne blendes med stavblender og hældes ved. Suppen koges indtil gulerødderne har den ønskede konsistens. Suppen smages til med salt, peber og oregano.
Opskriften er skrevet af: Anja, 15-11-2000 11:16
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: SlankemadHverdagsmadSupperKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Rigtig god - giver varmen.
Andre kommentarer: Sus230: Har afprøvet denne opskrift Sus230 kommentar:Rigtig god, kraftig, nem og velsmagende.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13824 der ser denne opskrift.