Ingredienser: 3 hele æg ½ dl. stærk kaffe 250 g sukker 1 tsk. vanillesukker 125 g mel 2 spsk. kakao 125 g smeltet margarine 50 g smuttede hakkede mandler Fremgangsmåde:
Hele æg og kold kaffe piskes til det skummer. Sukker og vanillesukker piskes i, til det er tykt og skummende. Mel og kakao sigtes sammen og blandes i med let hånd. Smeltet, afkølet margarine og mandler røres forsigtigt i.
Dejen fyldes i en velsmurt, melstrøet sandkageform og bages ved 200° i 35 min.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 15-02-2003 16:28, redigeret: 28-02-2003 12:27
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: KagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9139 der ser denne opskrift.