Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Jordbærkoldskål

En ret så anderledes måde at få koldskål på.

Mængde/antal pers: 6 pers.

Ingredienser:
 3 æggeblommer
 3 spsk. sukker ( med top )
 korn af en stang vanille
 1 liter kærnemælk
 1 lille bakke jordbær
 kammerjunker
Fremgangsmåde:

Sukker, vanillesukker og æggeblommer piskes skummende,
og 1 l kærnemælk tilsættes lidt efter lidt under piskning.
1 lille bakke jordbær, skyllede, pillede blendes og røres i.
Serveres med kammerjunker.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 15-02-2003 18:29, redigeret: 01-03-2003 00:18

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Desserter Sommermad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6718 der ser denne opskrift.