Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kold cremesauce

Ganske dejlig med henkogte frugter, frugtsalat eller frugttærter.

Mængde/antal pers: 6 pers.

Ingredienser:
 4 æggeblommer
 4-5 spsk. flormelis
 korn af en stang vanille
 2 dl. tykmælk-A 38
 2 dl piskefløde
Fremgangsmåde:

Pisk æggeblommer, flormelis og vanillekorn til en luftig æggesnaps. Bland tykmælken i æggesnapsen. Pisk fløden stiv, og vend den i cremen lige før serveringen.
Server cremesaucen til henkogte frugter, frugtsalat el. frugttærter.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 15-02-2003 18:39, redigeret: 01-03-2003 21:55

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Desserter Søde sager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5554 der ser denne opskrift.