Ingredienser: 4 æg 4 spsk. sukker 1½ dl. sherry 100 g hakket chokolade 100 g mandler 6 blade husblas ½ l. piskefløde Fremgangsmåde:
Smelt husblas i koldt vand i 5 min.kom derefter det halve af sherry i.Pisk æggeblommerne godt med sukker, tilsæt resten af sherry, grofthakket chokolade og smuttede mandler.vend nu husblassen i æggemassen.Pisk hviderne stive og vend det i æggemassen, når den begynder at stivne. Fromagen kan fryses i folet.forme, luk med kartonlåg og frys ned.Optøs i køleskab ca. 12 timer, el. ved køkkentemperatur ca. 4 timer. Pyntes med flødeskum og chokoladekringler.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 15-02-2003 19:05, redigeret: 01-03-2003 21:59
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9352 der ser denne opskrift.