Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Lyssej i butterdej

Dette kan laves i forvejen og fryses ned bare man tager dem op og lader dem tø på køkkenbordet i ca. 1 time

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 400 g lyssejfilet u/ ben og skind (eller torsk)
 2 tsk dijonsennep
 4 spsk creme fraiche 38%
 2 spsk hakket dild
 2 spsk hakket purløg
  tsk citronpeber eller 1 tsk reven citronskal
 peber og salt
 4 plader butterdej
 1 æg til pensling
Fremgangsmåde:

Rul butterdejen ud og beklæd formen fad lidt dej sidde ud over kanten. Prik og forbag 10 min ved 180 grader på midterse rille i ovnen.
Imens grovhakkes fisken og blandes sammen med de øvrige ingredienser i en skål.
Fyld formene op med fiskeblandingen og forsejl med et butterdejslåg. Kan og låget pensles med æg
Bag i ca. 20 min ved 180 grader på midterste rille til dejen er sprød og gyldenbrun.

Vendes ud på en tallerken og serveres til forret med salat.

Tip:
Man kan fryse det ned, hvis man undlader at forbage butterdejen. Lad dem optø på køkkenbordet i ca. 1 time inden de bages i 35 min i ovenen til de er gyldne og sprøde

Opskriften er skrevet af: Audipigen, 15-02-2003 20:34, redigeret: 01-03-2003 22:25

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Forretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4708 der ser denne opskrift.