Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Tunsalat, den til sandwich

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 2 dåser tun i vand (a ca. 185 g)
 2 dl syrnet fløde 9%
 10-12 forårsløg i tynde skiver (ca. 150 g)
 8 nye gulerødder i små tern (ca. 250 g)
 1 tsk groft salt
 friskkværnet peber
Fremgangsmåde:

Tunsalat: Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel. Vend resten af ingredienserne i og smag tunsalaten til.

Salaten smager dejligt med frisk salat, lyst brød og smør.

Til madpakken: Tag 1 portion tunsalat fra og stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Tip: Tunsalaten kan tilberedes dagen før.

Opskriften er skrevet af: Audipigen, 15-02-2003 20:44, redigeret: 01-03-2003 22:47

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Retter med tun Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14511 der ser denne opskrift.