Smelt smørret i en lille, tykbundet gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Rul dejen ud til en firkant på 25 x 25 cm med en kagerulle - eller med en flaske i en plastikpose egnet til madvarer. Beklæd en bradepande på 4 x 25 x 25 cm med bagepapir og læg dejpladen heri.
Bagetid: Ca. 20 min. ved 225°.
Opskriften er skrevet af: Audipigen, 15-02-2003 20:59, redigeret: 16-02-2003 22:53
Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier: KagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8094 der ser denne opskrift.