Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Morgen horn

Gode med smør på - Gode til fryseren

Mængde/antal pers: 12 pers.

Ingredienser:
 2 æg
 2 spsk.sukker
 125 g margarine
 75 g gær
 1 dl. mælk
 500 g mel
Fremgangsmåde:

Æg og sukker piskes, margarinen blødgøres og piskes i. Derefter den udrørte gær og mælk, og til sidst mel, æltes godt, deles i 3-4 og udrulles i en cirkel, der skæres i trekanter og formes til horn.
Efterhæves ca. 20 min.

Pensles og bages ca. 15 min ved 200


Opskriften er skrevet af: Jytte, 15-02-2003 23:09, redigeret: 16-02-2003 22:50

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Brød Boller 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
tmh: Har afprøvet denne opskrift
tmh kommentar: Jeg kan kun anbefale dig at prøve denne opskrift.... De er rigtig lækre. En tilføjelse kunne være at tilsætte 1 tsk. vanilie til dejen, rul derefter hornene med en "pølse" af marzipan eller nougat.... Mmmm, ekstra lækkert til kaffen. Denne udgave er også fryseegnet.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5400 der ser denne opskrift.