Ingredienser: 2 æg 2 spsk.sukker 125 g margarine 75 g gær 1½ dl. mælk 500 g mel Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes, margarinen blødgøres og piskes i. Derefter den udrørte gær og mælk, og til sidst mel, æltes godt, deles i 3-4 og udrulles i en cirkel, der skæres i trekanter og formes til horn. Efterhæves ca. 20 min.
Pensles og bages ca. 15 min ved 200°
Opskriften er skrevet af: Jytte, 15-02-2003 23:09, redigeret: 16-02-2003 22:50
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: BrødBollerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: tmh: Har afprøvet denne opskrift tmh kommentar:Jeg kan kun anbefale dig at prøve denne opskrift.... De er rigtig lækre. En tilføjelse kunne være at tilsætte 1 tsk. vanilie til dejen, rul derefter hornene med en "pølse" af marzipan eller nougat.... Mmmm, ekstra lækkert til kaffen. Denne udgave er også fryseegnet.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5805 der ser denne opskrift.