Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Æggekage m. kartofler og bacon.

En anderledes æggekage end den helt almindelige.

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
  pk. bacon ( 75g )
 4 kartofler
 1 løg
 2 spsk. vand
 1 tsk soya
 6 æg
 2 spsk. mel
 1 dl. mælk
  tsk. salt
 peber


 Pynt:
  dl. klippet purløg


 Tilbehør:
 Tomatsalat af 250g tomater
 4 skiver rugbrød.




Fremgangsmåde:

Bacon steges sprødt på en pande. Tages op og afdryppes på en køkkenrulle.Kartofler og løg skæres i små tern og svitses på panden.Vand og soya tilsættes og kartoflerne koges under låg ca. 5 min.
Æggene piskes sammen. Hvedemel, mælk,salt og peber piskes i.Æggemassen hældes over på panden.
Låg lægges over.
Æggemassen stivner for svag varme 20-22 min. indtil æggemassen er helt stivnet.

Server Tomatsalat og rugbrød til.


Opskriften er skrevet af: Jytte, 15-02-2003 23:26, redigeret: 16-02-2003 09:07

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Frokost Retter med bacon 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9700 der ser denne opskrift.