Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Grillet mørbrad med bønnesalat

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 2 store svinemørbrader
 2 spsk korianderfrø
 2 spsk revet citronskal
 2 tsk frisk hakket timian
 1 tsk salt og 1 tsk groft kværnet peber
 4 spsk olivenolie
 
 Bønnesalat
 400 g grønne bønner
 1 dl mayonaise
 2 spsk dijonsennep
 3 tsk flormelis
 2 spsk eddike
 Salt pg peber


Fremgangsmåde:

Rens mørbradderne for sener. Kom korianderfrø, citronskal, timian, salt , peber og olivenolie i en blender og blend til korianderfrøene er knuste. Læg blandingen på en plade og rul mørbradderne heri, pensl dem med olie . Gril i ca 15 minutter.Vend dem med jævne mellemrum. Bønnesalat Kog bønnerne i letsaltet vand i 2 minutter. Afkøl dem i koldt vand og tør dem. Bland mayonaise, sennep, flormelis, eddike, salt og peber.
Vend bønnerne heri og server.

Serveres med et godt brød små nye kartofler og salat.

Opskriften er skrevet af: Audipigen, 16-02-2003 11:45, redigeret: 16-02-2003 21:21

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med svinekød Grill 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7381 der ser denne opskrift.