Ingredienser: 2 æbler 1½ dl vand 100g kernefri grønne el. blå druer 1 dl muscat de lune ( sød dessertvin ) ½ tsk citronsaft ½ tsk citronskal 1 dl piskefløde 25-50g reven marcipan
Pynt: mandelflager Fremgangsmåde:
Æblerne skrælles og skæres i både. Koges møre i en gryde med låg i ca. 5 min., og afdryppes. Druerne halveres. vin,citronsaft og citronskal blandes i en skål, og frugterne vendes i. Marineres i køleskab 2-3 timer. Frugt og marinade serveres med letpisket flødeskum rørt med macipan.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 16-02-2003 15:21, redigeret: 16-02-2003 20:17
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5421 der ser denne opskrift.