Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Æble og druer med marcipanfløde

dejlig frisk.

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 2 æbler
 1½ dl vand
 100g kernefri grønne el. blå druer
 1 dl muscat de lune ( sød dessertvin )
 ½ tsk citronsaft
 ½ tsk citronskal
 1 dl piskefløde
 25-50g reven marcipan


 Pynt:
 mandelflager
Fremgangsmåde:

Æblerne skrælles og skæres i både.
Koges møre i en gryde med låg i ca. 5 min., og afdryppes.
Druerne halveres. vin,citronsaft og citronskal blandes i en skål, og frugterne vendes i.
Marineres i køleskab 2-3 timer.
Frugt og marinade serveres med letpisket flødeskum rørt med macipan.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 16-02-2003 15:21, redigeret: 16-02-2003 20:17

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5421 der ser denne opskrift.