Smørret smeltes i en gryde.Sukker,mel og bagepulver blandes og røres i.Gryden tages fra varmen. Marcipanen rives groft og tilsættes sammen med vanille. Æggene piskes sammen og røres med hurtige bevægelser ned i dejen. Æblerneskrælles skæres i kvarte.kernehuset fjernes. Æblerne vendes i dejen. Dejen kommes i en smurt og melet springform ( 22cm ) Bagetid: 30 min.ved 200° på midterste rille Mandelflagerne spredes ud på en bradepande og ristes gyldne i ovnen. Kagen afkøles, drysses med flormelis og pyntes med mandelflager.Kan serveres med letpisket flødeskum.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 16-02-2003 17:36:00
, redigeret: 16-02-2003 20:02:00
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: KagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9437 der ser denne opskrift.