Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Kage m. pigeonæbler og marcipan

Virkelig dejlig kage

Mængde/antal pers: 8-10 pers.

Ingredienser:
 125g smør
 135g sukker
 120g mel
 1 tsk bagepulver
 125g marcipan
 korn fra ½ vanillestang
 2 æg
 500g pigionæbler


 Pynt:
 25g mandelflager
 2 spsk flormelis
Fremgangsmåde:

Smørret smeltes i en gryde.Sukker,mel og bagepulver blandes og røres i.Gryden tages fra varmen.
Marcipanen rives groft og tilsættes sammen med vanille.
Æggene piskes sammen og røres med hurtige bevægelser ned i dejen. Æblerneskrælles skæres i kvarte.kernehuset fjernes. Æblerne vendes i dejen.
Dejen kommes i en smurt og melet springform ( 22cm )
Bagetid: 30 min.ved 200° på midterste rille
Mandelflagerne spredes ud på en bradepande og ristes gyldne i ovnen.
Kagen afkøles, drysses med flormelis og pyntes med mandelflager.Kan serveres med letpisket flødeskum.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 16-02-2003 17:36, redigeret: 16-02-2003 20:02

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9263 der ser denne opskrift.