Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Englefryd

Den er bare uhm, åh, hvor pragtfuld.

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 1 marengsbund
 2 dl piskefløde
 4 spsk rosiner
 80g hakket mørk chokolade
 50g hakkede valnødder
 rom til rosinerne


 Pynt:
 4 tsk hakket chokolade
 4 spsk hakkede valnødder
Fremgangsmåde:

Kom rosiner i et glas med rom, og lad dem trække i 24 timer.
Chokolade,rosiner og nødder vendes i letpisket flødeskum.
Marengsbunden fyldes med blandingen til en høj som drysses med hakket chokolade, hakkede valnødder.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 16-02-2003 17:50, redigeret: 16-02-2003 18:58

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 15010 der ser denne opskrift.