Ingredienser: 250 g mel ½ tsk hjortetakssalt 250 g koldt smør 125 g kokosmel 125 g sukker
Glasur: 200 g flormelis lidt kogende vand rom Fremgangsmåde:
1.Bland mel og hjortakssalt. Skær det kolde smør i mindre stykker, og smuldr det i melet. Ældt kokosmel og sukker i, og saml hurtigt dejen. 2. Tril dejen i 2 cm tykke stænger i bradepandens længde. Læg dem på bagepapir med lidt plads imellem de bliver flade under bagningen ) Bag dem øverst i en 200° varm ovn, til de er lysebrune ca. 10 min.Rør imens glasuren sammen.Den må ikke være for tynd. 3. Tag kagerne ud af ovnen, og lad dem køle lidt af ( få min.) Smør et tykt lag glasur på stængerne, mens de endnu er varme, og skær dem i skrå stykker med en skarp kniv. Læg dem på en rist til afkøling.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 16-02-2003 18:25, redigeret: 25-03-2005 21:21
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: SmåkagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 20020 der ser denne opskrift.