Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Fedtebrød

En lille god kage.

Mængde/antal pers: Ca. 50 stk.

Ingredienser:
 250 g mel
 ½ tsk hjortetakssalt
 250 g koldt smør
 125 g kokosmel
 125 g sukker


 Glasur:
 200 g flormelis
 lidt kogende vand
 rom
Fremgangsmåde:

1.Bland mel og hjortakssalt. Skær det kolde smør i mindre stykker, og smuldr det i melet. Ældt kokosmel og sukker i, og saml hurtigt dejen.
2. Tril dejen i 2 cm tykke stænger i bradepandens længde. Læg dem på bagepapir med lidt plads imellem de bliver flade under bagningen ) Bag dem øverst i en 200° varm ovn, til de er lysebrune ca. 10 min.Rør imens glasuren sammen.Den må ikke være for tynd.
3. Tag kagerne ud af ovnen, og lad dem køle lidt af ( få min.)
Smør et tykt lag glasur på stængerne, mens de endnu er varme, og skær dem i skrå stykker med en skarp kniv.
Læg dem på en rist til afkøling.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 16-02-2003 18:25, redigeret: 25-03-2005 21:21

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Småkager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 20020 der ser denne opskrift.