Pynt: 1 lille dåse ananas afdryppet 1 salathoved 75g bacon
Fremgangsmåde:
Tomater, bladselleri, agurk og peberfrugt skæres i terninger. Blandes med afdryppede majs og til sidst kyllingkødet skåret i mindre stykker.Baconet steges sprødt og dryppes af på køkkenpapir.På fadet lægges salatblade. Mayonnaise røres med cremfraiche og smages godt til med karry, salt og evt. peber. Heri kyllingeblandingen. Hældes på fadet, der er pyntet med afdryppede annanasskiver og herover det sprøde bacon i småstykker.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 16-02-2003 19:01, redigeret: 16-02-2003 20:12
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: FrokostRetter med kyllingRetter med baconSalatKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 85762 der ser denne opskrift.