Ingredienser: 3 store ferskner 2½ dl (150 g) friske eller frosne, optøede blåbær 2 spsk appelsinjuice 2 æggehvider ½ dl sukker Garnering flormelis, blåbær og mynte Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 200 grader. Flå, halvér og udkern fersknerne. Dup dem tørre og stil dem på en plade med bagepapir. Fordel blåbærrene i hullerne efter stenene og dryp med appelsinjuice. Pisk æggehviderne til fast skum med en mixer. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen. Pisk til massen danner små toppe når piskeriset tages op af skålen. Fordel marengsen over de halve ferskner. Brug gerne en sprøjtepose. Bag fersknerne til marengsen er gylden, ca. 10 min. Anret dem på tallerkner og sigt lidt flormelis over. Garnér med mynte og blåbær.
Opskriften er skrevet af: Audipigen, 16-02-2003 20:28, redigeret: 16-02-2003 20:30
Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5421 der ser denne opskrift.