|
|
|
Bracciaole med hvidvin og rosiner
Lækker Italiensk ret ,der kan varieres efter smag
Mængde/antal pers: 4 pers.
|
|
Ingredienser:
4 store tynde skiver kalvekød ( bankes med håndfladen)
Et stort bundt bredbladet persille.
50 g pinjekerne (ristet på panden)
50 g rosiner
4-8 skiver lufttørret skinke/bacon
1-2 dl hvidvin
50 g revet ost
salt og peber
Evt. 2 rødløg
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne undtaget kalvekød og skinke læg 1-2 skiver skinke/bacon på hver stykke kalvekød, der er banket så flade som muligt uden at de går istykker. Fordel de blandede ingredienser ud over kalvekødstykkerne. Rul derefter kødet til ruller og stik et par tandstikker eller kødnål i kødet for at holde på faconen. Brun rullerne i olie. Hvis du ønsker lidt farverigt tilbehør, kan du skære rødløg i både og stege dem med. Når rullerne er brunet, tages rødløgene op og der tilsættes hvidvin, og rullerne steges videre i ca 20 minutter under låg.
Server med frisk pasta eller en god salat. Jævn evt. stegeskyen med lidt maizena udrørt i vand.
Tip: Retten kan varieres med forskelligt fyld og prøv f.eks rødvin og tomater istedet for hvidvin. eller Pesto ,soltørrede tomater ,bacon, hvidløg i tynde skiver og bøffelmozzarellaost.
|
|
Opskriften er skrevet af: Audipigen, 16-02-2003 20:30, redigeret: 22-04-2003 11:08
Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier: Hovedretter Retter med kalvekød
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Uhm, en lækker ret!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10138 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|