Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Lakseroulade

En lækker forret med spinat og laks. God til festlige lejligheder.

Mængde/antal pers: 14-16 personer

Ingredienser:
 Bund:
 4 æggeblommer
 4 piske æggehvider
 450 g spinat
 1 1/2 dl piskefløde (eller kaffefløde)
 salt og peber


 Fyld:
 2 flødeoste 200 g (f.eks. Philadelphia light)
 1 citron
 1 tsk. flydende bouillon (f.eks. fisk, skaldyr eller kalv)
 400 g røget laks i små stykker
 1 rød peberfrugt
 1/4 revet løg


 Pynt:
 2 citroner
 salat


 Tilbehør:
 Flute
Fremgangsmåde:

Ingredienserne til bunden blandes sammen. Bunden bages ved 200 grader i 15-20 minutter og skubbes over på et vådt viskestykke. Ingredienserne til fyldet blandes sammen, bredes ud på bunden, som rulles sammen til en roulade.

Rouladen skæres ud i stykker på 2-3 cm og anrettes med en citronbåd og lidt salat. Der serveres flute til.

Opskriften er skrevet af: Malle, 21-02-2003 14:10

Andre opskrifter skrevet af Malle
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med laks 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 55508 der ser denne opskrift.