Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Møllens gryde

Lidt anderledes og nem ret

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 3/4 kg stribet flæsk
 3/4 kg kartofler
 125 g svesker
 2½ dl vand
 ½ tsk timian
 salt
 peber
Fremgangsmåde:

Sveskerne sættes i blød dagen før. Flæsket skæres i store terninger og brunes i en gryde. De rå kartofler skæres i skiver og kommes ved. Krydderier drysses over og vandet fra sveskerne tilsættes, hvorefter retten snurrer under låg ½ time. Sveskerne tilsættes og retten snurrer videre til kartoflerne jævner saucen. På dette tidspunkt vil kødet også være mørt.
Retten smages til inden serveringen.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 23-02-2003 13:15, redigeret: 01-03-2003 23:02

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6212 der ser denne opskrift.