Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Møllens gryde

Lidt anderledes og nem ret

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 3/4 kg stribet flæsk
 3/4 kg kartofler
 125 g svesker
 2 dl vand
  tsk timian
 salt
 peber
Fremgangsmåde:

Sveskerne sættes i blød dagen før. Flæsket skæres i store terninger og brunes i en gryde. De rå kartofler skæres i skiver og kommes ved. Krydderier drysses over og vandet fra sveskerne tilsættes, hvorefter retten snurrer under låg time. Sveskerne tilsættes og retten snurrer videre til kartoflerne jævner saucen. På dette tidspunkt vil kødet også være mørt.
Retten smages til inden serveringen.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 23-02-2003 13:15, redigeret: 01-03-2003 23:02

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5721 der ser denne opskrift.