Ingredienser: 3/4 kg stribet flæsk 3/4 kg kartofler 125 g svesker 2½ dl vand ½ tsk timian salt peber Fremgangsmåde:
Sveskerne sættes i blød dagen før. Flæsket skæres i store terninger og brunes i en gryde. De rå kartofler skæres i skiver og kommes ved. Krydderier drysses over og vandet fra sveskerne tilsættes, hvorefter retten snurrer under låg ½ time. Sveskerne tilsættes og retten snurrer videre til kartoflerne jævner saucen. På dette tidspunkt vil kødet også være mørt. Retten smages til inden serveringen.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 23-02-2003 13:15, redigeret: 01-03-2003 23:02
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadRetter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6212 der ser denne opskrift.