Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Indbagt fyldt Svinemørbrad

En dejlig sommerret

Mængde/antal pers: 6 pers.

Ingredienser:
 2 mørbrader
 salt, peber
 2 spsk margarine
 2 spsk olie


 Fyld:
 250g kogt skinke
 125g champignoner
 1 løg
 1 spsk margarine
 1 spsk rasp
 1 æggehvide
 3 spsk hakket persille
 
 endvidere:
 1 pk frossen butterdej
Fremgangsmåde:

Befri mørbraderne for sener og hinder. Skær et snit halvt på langs af hver mørbrad, og bank dem flade med håndroden. Gnid let med salt og peber.
Brun mørbraden i margarine og olie i en gryde el. på en pande.
Tag dem fra varmen. Svits de hakkede champigoner og løg i stegemargarinen. Tag det fra varmen og bland den hakkede skinke i sammen med rasp, æggehvide og persille. Krydr med salt og peber.

Optø butterdejspladerne. Rul dem lidt tyndere og læg dem taglagt oven på hinanden. Læg mørbraderne sammen to og to med skinke-champigonblandingen imellem. Fold butterdejspladerne omkring kødet. Er der butterdej tilovers kan det skæres i blade el. strimler og lægges over som pynt. Pensl med æg og læg den indpakkede mørbrad i et ovnfast fad.
Bag ved 225 i 25 min.
Serveres med salat.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 23-02-2003 13:35, redigeret: 01-03-2003 23:25

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Sommermad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14019 der ser denne opskrift.