Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Hovmestertorsk

Nem at lave!

Ingredienser:
 torsk
 tomat
 løg
 rasp
 margarine
Fremgangsmåde:

Smør et ildfast fad med margarine og læg torskestykker i så de dækker bunden. Derpå et lag tomatskiver også et lag løgringe. Dette kan gentages flere gange hvis det er en stor portion, dæk derefter det hele med et lag rasp og steg det i ovnen ved 200 grader.Tiden i ovnen bestemmes af portionens størrelse.

Retten kan spises med kartofler eller brød til og er nem at varme dagen efter.

Tip:
For at begrænse udgifterne kan man købe småtorsk og selv skære kødet fra.


Opskriften er skrevet af: anser, 25-02-2003 15:24, redigeret: 02-03-2003 22:42

Andre opskrifter skrevet af anser
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hverdagsmad Retter med torsk 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11660 der ser denne opskrift.