Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Tunmousse

Allertiders opskrift - ikke den fedtfattige version...

Mængde/antal pers: 6-8 portioner.

Ingredienser:
 200 g mayonnaise
 200 g creme fraiche
  dl citronsaft
 1 citron i både
 1-2 æg
 2 spsk fintrevet løg
 salt
 peber
 3 ds. tun i vand
 12 blade husblas
 4 dl piskefløde
 70 g tomatketchup


Fremgangsmåde:

Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand.
Bland mayonnaise med creme fraiche, citronsaft, løg, peber, ketchup og fintmoset tun.
Tryk husblasen fri for vand, og smelt den, uden at den bliver for varm. Rør den i tunblandingen i en tynd stråle.
Pisk fløden, og vend den i massen.
Hæld den op i aluforme. Stil dem i køleskabet el. i fryseren,
alt efter hvornår den skal bruges.
Den færdige mousse pyntes for eks. med salat, citron og æg ved serveringen.

Server små flutes til.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 25-02-2003 23:05, redigeret: 02-03-2003 22:50

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med tun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12088 der ser denne opskrift.