Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Anjas fantastiske kalkun eller kylling i cola

Denne ret lyder måske meget mystisk, men alle er helt vilde med den!
Retten er oprindelig en grill-opskrift, men kan også sagtens laves i ovnen.


Mængde/antal pers: 4-6 pers

Ingredienser:
 1 kalkunbryst/6 stk kyllingefilet/1 fersk kylling i 6 stk


 Barbeque-sauce:
 ½ l Cola
 ½ l ketchup
 2 spsk friskrevet ingefær
 1-2 tsk tabasco
 Salt
 Peber


 Sesamfrø
Fremgangsmåde:

Hvis du laver retten på grill, skal du starte med at brune kalkunbrystet i 5 min på hver side.
Ved brug af kyllingefileter skal der ikke brunes.

Barbeque-saucen røres sammen af cola, ketchup, frisk reven ingefær, tabasco, salt og peber.

Hæld saucen i en folie-bakke og læg kødet ned i den.
Drys med masser af sesamfrø.

Steges på grill ca en time eller i ovn ca en time ved 200 grader). Det er meningen at saucen koger så meget ind, at den bliver tyk og BBQ-agtig.

Serveres med en grøn salat og flutes.

Kalkunbrystet skæres i skiver/kyllingefileterne serveres som de er - kom lidt BBQ sauce ved hvert stykke.
- Og hør om gæsterne kan gætte hvad den hemmelige ingrediens er!

Opskriften er skrevet af: Anja, 26-02-2003 06:28, redigeret: 28-06-2007 20:07

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Retter med kalkun Retter med kylling Grill 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Dette er en af mine klassikere på grillen om sommeren - det smager SÅ godt - både med kalkunbryst og kyllingefilet.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 64493 der ser denne opskrift.