Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Butterdej med rejefyld

Ingredienser:
 2 pk butterdej
 300 g rejer
 125 g flødeost
 25 g smør
 2 tsk maizena
 1 tsk salt
 1/4 tsk peber
 purløg
Fremgangsmåde:

Butterdejen rulles ud i firkanter, der hver deles i fire firkanter. Flødeost røres med smør, maizena, salt, peber, puløg og smages til. Rejerne tilsættes. Fyldet fordeles på butterdejs-firkanterne.
Bages ca. 20 minutter ved 225 grader

Opskriften er skrevet af: karina, 03-03-2003 22:07

Andre opskrifter skrevet af karina
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med rejer 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 27477 der ser denne opskrift.