Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Rogn fad

God, nem og billig.

Mængde/antal pers: 5 pers.

Ingredienser:
 500 g torskerogn fra dåse
 1 spk. hakket persille
 saft fra en citron
 salt, peber


 Sovs:
 20 g margerine
 20 g mel
 2 dl mælk
 2 æggeblommer


 rasp


Fremgangsmåde:

Rognen moses med persille og citronsaft, smages til med salt og peber.

Der laves en opbagt sovs, ved af margerine og mel tilsat mælk, æggeblommerne røres i efter let afkøling.
(Hviderne kan evt. piskes og vendes i sovsen.

Rognblandingen lægges i bunden af et smurt fad og sovsen fordeles henover.
Tils sidst drysses med rasp.

Bages i ovn v.175 grader i ca. 30 min.

Serves m. kartofler.

Opskriften er skrevet af: TrineH, 06-03-2003 11:41, redigeret: 06-03-2003 20:38

Andre opskrifter skrevet af TrineH
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Hverdagsmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4802 der ser denne opskrift.