Tærtedej: Alle ingredienserne blandes til en ensartet dej og lægges i en tærteform på ca 22 cm. Forbages i 10 min. (en færdigdej fra maizena kan også gå an)
Spinat, dild/løg, salt og peber, røres sammen.
Æggene piskes med mælk og spinatblandingen kommes i. Laksen skæres i små stykker og blandes i.
Tærten bages v.175 grader i ca. 35 min eller til gylden overflade.
Serveres evt. med italiensk brød og salat
Opskriften er skrevet af: TrineH, 06-03-2003 11:50, redigeret: 06-03-2003 20:43
Andre opskrifter skrevet af TrineH
Findes i følgende kategorier: Retter med laksTærterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: Hlanga: Har afprøvet denne opskrift Hlanga kommentar:Jeg er normalt ikke den store tærtebager, da jeg ofte synes de er lidt besværlige og bunden er fedtet. Men den her er hurtig lavet, dejen er nem at arbejde med og bunden smager lækkert, lige som resten af tærten. Jeg er som regel ikke så glad for tærtebunde. :)
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 133114 der ser denne opskrift.