Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kanelbrød

Lidt specielt brød, ungerne er vilde med det...
Spises ristet med smør og kanelsukker, godt alternativ til kage.


Mængde/antal pers: 2 store brød

Ingredienser:
  l mælk
 100 g gær
 1 æg
 150 g smeltet margerine eller neutral olie
 100 g sukker
 2 tsk kanel
 2 tsk kardemomme
 1 tsk vanilie
 1 kg mel
Fremgangsmåde:

Gæren udrøres i lun mælk.
Resten af ingredienserne på nær melet udrøres i mælken og der tilsættes mel til dejen ikke klistre mere.

Dejen sættes til hævning ca 1 time og formes derefter til 2 brød, efterhæver i ca 1/2 time.
Bages v. 200 grader i ca. 25 min.

De bliver store.

Når brødene er kølet af ristes en skive på brødrister og der kommes smør og kanelsukker på.

Opskriften er skrevet af: TrineH, 06-03-2003 11:56, redigeret: 06-03-2003 22:17

Andre opskrifter skrevet af TrineH
Findes i følgende kategorier:  Brød Søde sager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7679 der ser denne opskrift.