Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Rikkes brød

Fedtfattigt, nemt, godt.

Mængde/antal pers: 1 stort rundt brød

Ingredienser:
 1,5 l vand
 50 g gær
 2 kg mel
 2 tsk salt
Fremgangsmåde:

Gæren udrøres i vandet, salt og mel tilsættes, til dejen er smidig.
Hæver køligt til næste dag (ca 12 timer).

Formes derefter til 1 stort rundt brød. Efterhæver i 2-3 timer.
Stænkes med vand inden det sættes i ovnen.
Bages 10 min. ved 300 grader og ca 30 min ved 200 grader.

Tip:
Kan også formes til flere brød eller boller!
Forskellig slags mel og kerner kan bruges.

Opskriften er skrevet af: TrineH, 06-03-2003 12:45, redigeret: 06-03-2003 22:51

Andre opskrifter skrevet af TrineH
Findes i følgende kategorier:  Brød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6079 der ser denne opskrift.