Ingredienser: 1,5 l vand 50 g gær 2 kg mel 2 tsk salt Fremgangsmåde:
Gæren udrøres i vandet, salt og mel tilsættes, til dejen er smidig. Hæver køligt til næste dag (ca 12 timer).
Formes derefter til 1 stort rundt brød. Efterhæver i 2-3 timer. Stænkes med vand inden det sættes i ovnen. Bages 10 min. ved 300 grader og ca 30 min ved 200 grader.
Tip: Kan også formes til flere brød eller boller! Forskellig slags mel og kerner kan bruges.
Opskriften er skrevet af: TrineH, 06-03-2003 12:45, redigeret: 06-03-2003 22:51
Andre opskrifter skrevet af TrineH
Findes i følgende kategorier: BrødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6428 der ser denne opskrift.