Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Mulligatawny, indisk suppe

Smager dejligt, varmer godt

Mængde/antal pers: 5 pers.

Ingredienser:
 2 gulerødder
 2 løg
 2 kartofler
 2 madæbler
 6 spsk. olie
 4 fed hvidløg
 4 spsk. karry
 1 dåse flåede tomater
 1 okse boulion terning
 1 liter vand
 salt
 peber
 (kokosmælk el. creme fraice)


Fremgangsmåde:

Vask og skræl gulerødder, æbler og kartofler og skær det hele i små tern. Pil løget, skær også det i små tern.
Varm olien op i en stor gryde, og svits grønsager og æbler heri. Tilsæt karry og pressede fed hvidløg og lad det svitse med et par minuter.
de flåde tomater moses så meget som muligt i dåsen og tilsættes.
Tilsidst tilsættes 1 liter kogende vand, med okseboulion i. rør i suppen, og lad suppen simre for svag varme, ca. 30 minutter under låg.
Tilsæt Evt. mere vand efterhånden som suppen er kogt ind.
Afkøl suppen lidt, og purer den i en blender el. foodproceser.
Hæld suppen tilbage i gryden, varm igennem og smag til med salt og peber.
Hvis man kan li' en lidt cremet suppe, så smag til med kokosmælk nu, jeg syntes det er himmelsk i.

Nb. det er næsten endnu mere lækkert ikke at purere suppen, hvis du ikke purere den passer kokos mælk knapt så godt i.
spis den med brød croutoner og en klat cremefraice hvis man har lyst til det.





Opskriften er skrevet af: kitty kat, 06-03-2003 22:24, redigeret: 27-08-2003 17:31

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Vegetar Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7884 der ser denne opskrift.