Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Min chokoladekage

OK, jeg ved det, der er masser af opskrifter på dem, men er det min skyld at den her er bedre end de andre???

Mængde/antal pers: 6 pers.

Ingredienser:
 175 gr. smør
 200 gr. hakket, mørk, god chokolade
 3 æg
 2 dl. sukker
 1 dl. hvedemel
 flormelis til pynt


Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader (almindelig ovn) og lad den varme op.
Tag en springform, dæk bunden med bagepapir og smør siderne med margarine, drys med lidt sukker.
Smør og chokolade smeltes i en gryde, over svag varme.
Del æggeblommer fra hvider, gem dem begge, i hver sin skål(skal sies for evt skaller)
Pisk æggeblommer og sukker luftigt i 5 minuter, pisk herefter chokoladesmør ned i æggeblomme-massen.
Sigt melet i let efter lidt, pisk til sidst æggehviderne stive (brug et rent og tørt piskeris)
Vend forsigtigt hviderne i dejen med en stor ske.
Hæld dejen i den klargjorte form, og bag ved 180 grader ca. 45 minuter.

Kagen skal være lidt klistret i midten, men fast at røre ved.

Opskriften er skrevet af: kitty kat, 06-03-2003 22:42, redigeret: 19-04-2009 16:49

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Wow, det var godt nok en god kage! Og jeg havde et par meget kritiske chokoladekage-"specialister" til at smage den - den gik rent hjem! Jeg bagte den i en hjerteform - den var færdig efter ca 35 minutter.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13838 der ser denne opskrift.