Denne her dessert skal laves med danske jordbær...
Mængde/antal pers: 4 pers
Ingredienser: 750 g jordbær 3 spsk flormelis 2 spsk cognac 2 spsk caloric punch, eller appelsin likør strimlet skal af en halv appelsin. flødeskum Fremgangsmåde:
Skyl og nip jordbærne, del dem evt. i halve. Læg bærrene i en skål, drys med flormelis. Hæld spiritussen over, og tilsæt appelsin skallen. Lad jordbærrene trække i 2 timer i køleskabet.
Anret jordbærrene i portionsglas, evt. med en god klat flødeskum på toppen. Serveres med et glas muscat de lunel.
Opskriften er skrevet af: kitty kat, 08-03-2003 13:30, redigeret: 19-03-2003 14:35
Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5483 der ser denne opskrift.