Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Spirituøse jordbær

Denne her dessert skal laves med danske jordbær...

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 750 g jordbær
 3 spsk flormelis
 2 spsk cognac
 2 spsk caloric punch, eller appelsin likør
 strimlet skal af en halv appelsin.
 flødeskum
Fremgangsmåde:

Skyl og nip jordbærne, del dem evt. i halve.
Læg bærrene i en skål, drys med flormelis.
Hæld spiritussen over, og tilsæt appelsin skallen.
Lad jordbærrene trække i 2 timer i køleskabet.

Anret jordbærrene i portionsglas, evt. med en god klat flødeskum på toppen.
Serveres med et glas muscat de lunel.


Opskriften er skrevet af: kitty kat, 08-03-2003 13:30, redigeret: 19-03-2003 14:35

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5483 der ser denne opskrift.