Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Hjemmebagt pitabrød

Er god som frokost og så dejlig hjemmebagt

Mængde/antal pers: 6 - 8 stk

Ingredienser:
 25 g gær
 3 dl vand
  tsk sukker
 50 g grahamsmel
 1 tsk salt
 400 g hvedemel




Fremgangsmåde:

Smuldr gæren i et dejfad. Tilsæt 1 dl lunken vand og rør gæren glat. Tilsæt yderligere 1 dl lunken vand,sukker og grahamsmel. Rør det sammen og lad det stå lunt i 15 min.
Rør 1 tsk salt og hvedemel i og ælt dejen godt. Lad den hæve tildækket til dobbelt størelse..Ælt herefter dejen let igennem.
Del den i 6 - 8 lige store stykker, tril dem til boller og rul dem ud til tynde pandekager. Sæt brødene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 10-15 min.
Bag brødene på næstnederste rille i ovnen ned 300 i 7-8 min.
Brødene skal kun lige tage farve, de må ikke blive sprøde.
Pitabrødene kan fryses.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 09-03-2003 19:27, redigeret: 11-03-2003 12:10

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Brød Boller 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Fin opskrift, nemme at lave og de smagte godt. Jeg var overrasket over, at dejen var meget tør, kunne kun lige akkurat æltes, men det blev super alligevel. Jeg synes også at det lød vildt med 300 grader, men det var ikke for meget.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7604 der ser denne opskrift.