|
|
|
Mørbrad i fad, med bananer
En dekorativ ret, for eksempel til en buffe
Mængde/antal pers: 4 pers
|
|
Ingredienser:
500 - 600 g mørbrad
2 løg
1 stort æble
1 porre
1 grøn peberfrugt
100 g mandler ( husk at smutte dem )
margarine til at stege i
2 hakkede hvidløgsfed
1½ tsk stødt ingefær
2 spsk sukker
2 dl bouillon
4 spsk soja
3 spsk cherry
2 spsk vineddike
Pynt :
Baner i skiver
persille
Fremgangsmåde:
Rens løg, æble, porre og peberfrugt og skær dem i mindre stykker. Svits grøntsagerne i margarine i en stor gryde sammen med mandlerne og hvidløget. Befri mørbraden for sener og skær den i 1 cm tynde skiver. Brun dem i margarine på en pande og læg dem over i gryden til grøntsagerne. Drys ingefær og sukker over. Hæld bouillon, soja, cherry og vineddike over retten, og lad det hele simre i 10 min, under låg. Pynt med skivede baner og klippet persille . Server med salat og løse ris til.
|
|
Opskriften er skrevet af: Jytte, 13-03-2003 18:21, redigeret: 18-05-2003 16:29
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: Hovedretter Retter med svinekød
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14154 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|