Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Mørbrad i fad, med bananer

En dekorativ ret, for eksempel til en buffe

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 500 - 600 g mørbrad
 2 løg
 1 stort æble
 1 porre
 1 grøn peberfrugt
 100 g mandler ( husk at smutte dem )
 margarine til at stege i
 2 hakkede hvidløgsfed
 1½ tsk stødt ingefær
 2 spsk sukker
 2 dl bouillon
 4 spsk soja
 3 spsk cherry
 2 spsk vineddike


 Pynt :
 Baner i skiver
 persille




Fremgangsmåde:

Rens løg, æble, porre og peberfrugt og skær dem i mindre stykker. Svits grøntsagerne i margarine i en stor gryde sammen med mandlerne og hvidløget.
Befri mørbraden for sener og skær den i 1 cm tynde skiver.
Brun dem i margarine på en pande og læg dem over i gryden til grøntsagerne. Drys ingefær og sukker over. Hæld bouillon, soja, cherry og vineddike over retten, og lad det hele simre i 10 min, under låg.
Pynt med skivede baner og klippet persille .
Server med salat og løse ris til.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 13-03-2003 18:21, redigeret: 18-05-2003 16:29

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14154 der ser denne opskrift.